Avene eau thermale spring water in spray 150 ml

Ihoa rauhoittava ja virkistävä terveyslähdevesi. Runsaan silikaattipitoisuuden johdosta rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa, jopa ärtyneen ihon. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Bakteorologisesti puhdas, joten sopii myös vaurioituneelle iholle. Kliinisesti tutkittu.
Sopii kaikille ihotyypeille, kasvoille ja vartalolle.
Rauhoittaa esim.  lieviä palovammoja, auringonpolttamia, vesirokkoa, atooppista ja psoriaattista ihoa.
Silmähauteena ärtyneille, punoittaville ja turvonneille silmänympäryksille.
Suihkuta vettä iholle noin 15 cm etäisyydeltä. Anna vaikuttaa hetken aikaa ja kuivaa hellävaraisesti taputtamalla. Levitä iholle hoitovoide. älä koskaan anna veden kuivua iholle, vaan imeytä liika kosteus kasvopaperiin tai pyyhkeeseen. Näin toimien estät ihon oman kosteuden haihtumisen. Voit tehdä terveyslähdevedestä myös hauteita sideharson tai vanun avulla, ärtyneille silmänympäryksille, auringon polttamalle iholle tai ärtyneille ihottuma-alueille. Anna hauteen vaikuttaa iholla noin 20 min.

Avene gentle eye make-up remover 100 ml

Hajustamaton silmämeikin poistoaine vesiliukoisen meikin poistoon. Kirkas rasvaton geelikoostumus, sopii hyvin myös piilolinssien käyttäjille. Ei kirvele, koska PH-arvo sama kuin kyynelnesteessä. Kosteuttaa ja rauhoittaa ohutta ja herkkää silmänympärystän ihoa.
Kostuta vanulappu silmämeikinpoistoaineella, paina kevyesti luomelle ja anna vaikuttaa hetki. Poista meikki luomilta ja ripsistä kevyesti pyyhkimällä, suuntaa ripsien juurista kärkeen.

Avene gentle milk cleanser 200 ml

Vesiliukoinen puhdistusemulsio kuivalle ja pintakuivalle iholle. Ylläpitää sarveiskerroksen kosteustasapainoa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Hellävarainen, koostumukseltaan täyteläinen puhdistusemulsio. Sisältää mm. E-vitamiinia.
Poista ensin silmämeikki silmämeikinpoistoaineella. Levitä puhdistusemulsio iholle ja pyörittele hellävaraisesti. Poista joko kasvopaperilla tai vanulapulla. voit myös huuhtoa vedellä. Täydennä puhdistus kasvovedellä.

Avene lotion micellar 200 ml

Silmä- ja kasvomeikin poistoaine kaikille ihotyypeille. Hellävarainen ja mieto, joten soveltuu erinomaisesti myös herkälle ja couperosa iholle. Poistaa vesiliukoisen silmämeikin ja soveltuu piilolinssien käyttäjälle. Ihastuttava 3 in 1 tuote. Puhdistusvesi ei sisällä kuivattavia saippua-aineita eikä alkoholia.
Kostuta vanulappu puhdistusvedellä. Poista ensin silmämeikki painamalla vanulappu luomelle ja ripsille, anna vaikuttaa hetken. Pyyhi meikki hellävaraisesti hankaamatta silmänympärysihoa. Kostuta uusi vanulappu ja poista kasvomeikki. Ei tarvitse huuhdella. Voit halutessasi täydentää puhdistuksen Avene thermal spring water-lähdevesisuihkeella.

Avene gentle toner 200ml

Alkoholiton, kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle. Täydentää ihonpuhdistuksen, virkistää ja pehmentää ihoa. Kasvovedessä on runsaasti ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä suojaavia silikaatteja.
Tuotteen kaksivaiheisen koostumuksen johdosta pulloa tulee ravistaa hyvin ennen käyttöä. Puhdista kasvot aamuin illoin ensin ihotyypin mukaisella puhdistustuotteella esim. puhdistusemulsiolla. Pyyhi kasvot sen jälkeen kasvoveteen kostutetulla vanulla. Kasvovesikäsittely tasapainottaa ihon PH:n normaalille tasolle, kosteuttaa ja sulkee ihohuokoset.

Avene gentle purifying scrub 50 ml

Erityisesti herkälle iholle suunniteltu kuorintavoide, jossa on sekä mekaanisesti että kemiallisesti kuoriva vaikutus. Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös couperosa iholle.
Hiero kasvovoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle hellävaraisin pyöröliikkein, vältä silmänympärysaluetta. Huuhtele huolellisesti, kuivaa iho, pyyhi kasvovedellä ja lisää ihotyyppisi mukainen hoitovoide tai kosteuttava rauhoittava naamio. Jos olet erityisen herkkäihoinen tai sinulla on couperosaa, voit levittää kuorintavoiteen puhtaalle kuivalle iholle, anna vaikuttaa muutaman minuutin. Älä pyörittele voidetta lainkaan vaan huuhdo vaikutusajan jälkeen huolellisesti. Kuivaa iho ja pyyhi vielä kasvovedellä.

Avene extremely gentle cleanser 200 ml

Erittäin herkkäihoiselle suunniteltu kasvojen puhdistusaine, poistaa myös vesiliukoisen kasvojen silmämeikin. Koostumus on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja kaikki valitut raaka-aineet ovat erittäin hyvin siedettyjä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Kevyt, öljytön koostumus soveltuu kaikille ihotyypeille.
Käytä aamuin ja illoin. Sopii myös meikin poistoon. Ei huuhdella, pyyhitään paperilla.

Avene skin recovery cream D.E.F.I 50 ml

Steriili herkän, ärtyneen ja helposti reagoivan ihon rauhoittava ja suojaava hoitovoide. Voide korjaa ihon puutteellista hydrolipidikalvoa ja vahvistaa ihon luonnollista suojamekanismia sekä hillitsee ihon reaktiivisuutta. Voiteessa on patentoitu D.E.F.I korkki/annostelumekanismi. Steriilin valmistustavan ja pakkausmekanismin johdosta voide on täysin säilöntäaineeton, hajusteeton ja alkoholiton.
Käytä aamuin illoin. Puhdista ensin kasvot ja kaula Avenen hellävaraisella Extremely gentle lotion-puhdistuaineella ja suihkauta vielä Avene-terveyslähdevettä. Anna veden vaikuttaa hetkenaikaa, kuivaa iho kevyesti taputtamalla ja levitä lopuksi skin recovery cream-hoitovoide. Tilapäisesti herkistyneelle ja ärtyneelle iholle riittää voiteen käyttö noin kuukauden ajan. 

Avene shooting eye contour cream 10 ml

Hajustamaton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, jopa ärtyneelle silmänympärysiholle. Sopii hyvin myös atooppisesta ihottumasta kärsiville, koska lievittää tehokkaasti kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmänympäryksillä ja luomilla. Kevyehkö, hyvin imeytyvä koostumus.
Ota voidetta nimettömään tai pikkurilliin ja lämmitä sitä sormien välissä. Sen jälkeen levitä voide taputellen alaluomelle silmän sisänurkasta ulkonurkkaan päin ja yläluomelle silmän sisänurkasta ulkonurkkaan päin kulmaluuta pitkin. Tarvittaessa voit levittää voidetta myös luomen liikkuvalle osalle. Jos silmänympärys on erittäin herkkä tai helposti ärtyvä, voit käyttää rauhoittavaa silmänympärysvoidetta jatkuvasti.

Avene tolerance extreme 200 ml

Hellävarainen puhdistuaine kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen, poistaa myös meikkiä. koostumus on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja tuotteissa on enintään seitsemän raaka-ainetta, joista jokainen on valittu tarkkaan kosmeettisten ominaisuuksien sekä hyvän siedettävyyden perusteella. Ei sisällä säilöntäainetta, hajusteita, parabeeneja. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja jopa allergiselle iholle.
Aamuin illoin ihonpuhdistukseen, sopii myös meikinpoistoon.

Avene tolerance extreme emulsion 50 ml

Erittäin raikas maitomainen rakenne imeytyy nopeasti ja jättää pehmeän lopputuloksen. Steriili kosteuttava, rauhoittava ja kevyt emulsiovoide ihon kosteuttamiseen aamuin illoin. Sopii normaalille ja sekaiholle, myös herkälle ja jopa allergiselle iholle.
Puhdista ensin kasvot ja kaula Avenen hellävaraisella Tolerance extreme-puhdistusaineella ja suihkauta vielä Avene thermal spring water-lähdevettä. Levitä iholle hoitovoide. Sopii myös meikin alusvoiteeksi. 

Avene redness-relief dermo cleansing milk 300ml

Rauhoittava ja couperosaihon punoitusta hillitsevä kevyt puhdistusemulsio, joka täydentää erinomaisesti Avenen couperosaihon hoitolinjan. Silkin pehmeää emulsiota on helppo pyöritellä hellävaraisesti iholla. Emulsio poistaa tehokkaasti myös meikkivoiteen kertakäsittelyllä. Puhdistusemulsio sisältää samoja vaikuttavia aineita kuin Avenen couperosaihon hoitovoiteetkin.
Levitä puhdistusemulsiota koko kasvoille ja kaulalle aamuin illoin, pyörittele hellävaraisesti. Suihkuta puhdistuksen lopuksi Avene thermal spring water-terveyslähdevettä kasvoille ja poista puhdistusemulsio huolellisesti kasvopaperilla tai vanulla.

Avene redness-relief moisturizing protecting emulsion 40 ml

Kosteuttava ja suojaava hoitovoide normaalille ja sekaiholle joka kärsii couperosasta. Suojaa ihoa myös auringolta, aurinkosuoja SPF20. Rauhoittaa couperosasta johtuvaa ihon punoitusta. Vahvistaa pintaverisuonten seinämiä sekä parantaa ihon pintaverenkiertoa.
Levitä hoitovoide aamuisin puhtaalle iholle, kasvoille ja kaulalle. Soveltuu hyvin myös meikinalusvoiteeksi.
HUOM! Auringolta suojaamisen lisäksi couperosaiho on suojattava myös suurilta lämmönvaihteluilta, saunassa ja pakkasessa. Suojavoiteeksi soveltuu Avenen cold cream.

Avene FORT relief concentrate for chronic redness 30 ml

Tehokas hoitovoide couperosta johtuvan punoituksen paikallishoitoon. Vahvistaa ohutta ihoa. Parantaa ihon verenkiertoa sekä jäntevöittää ja vahvistaa pintaverisuonten seinämiä, jolloin paikallinen ihon punoitus vähenee.
Levitä voidetta puhdistetuille kasvoille punoittaviin kohtiin iltaisin. Tarvittaessa voit käyttää voidetta myös aamuisin vähintään 3-4 kuukauden ajan. Vaikeassa couperosassa mielellään jatkuvaan käyttöön. Voide saattaa hoidon alussa aiheuttaa ohimenevää, lievää pistelyn ja kuumotuksen tunnetta iholla.
Myös ruusufinnilääkityksen aikana.

Avene soothing repair mask 50 ml

Hajustamaton naamio couperosasta johtuvan punoituksen ja kuumotuksen rauhoittamiseen. Vahvistaa ohutta ihoa. Parantaa ihon verenkiertoa sekä jäntevöittää ja vahvistaa pintaverisuonten seinämiä, jolloin paikallinen ihon punoitus vähenee.
Levitetään puhtaalle iholle reilu kerros naamiota ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poistetaan imeytymätön naamio kasvopaperilla tai vanulla tai hierotaan imeytymätön naamio kevyesti ihoon. Ei huuhdella vedellä.
Ehdoton SOS-tuote, hoitaa ja rauhoittaa ihoärsytystä ja punoitusta.

Avene Hydrance optimale hydrating serum 30 ml

Erittäin tehokas rauhoittava ja kosteuttava seerumi kaikille ihotyypeille, sopii myös herkälle iholle. Nopea, pitkäkestoinen ja tehokas kosteuttava vaikutus, joka raikastaa ja poistaa väsymyksen merkit. Virkistävä ja ihoa rentouttava vaikutus. Suositeltavaa käyttää aina kosteusvoiteen alla. Tehohoitona vähintään yhden kuukauden kuuri kahdesti vuodessa. Voidaan käyttää tarpeen mukaan myös jatkuvasti.
Aamuin illoin pieni määrä seerumia puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Annetaan seerumin imeytyä muutaman minuutin ajan ja sen jälkeen levitetään päivä- tai yövoide kasvoille ja kaulalle. Parhaan tehon saavuttamiseksi, seerumia on suositeltavaa käyttää aina kosteusvoiteen alla.
Toimii myös aurinkovoiteen alla ja auringonoton jälkeen.

Avene hydrance optimale light hydrating cream 40 ml

Tehokas kosteusvoide normaalille ja sekaiholle, joka kärsii kosteuden puuttesta eli pintakuivuudesta. Voiteessa on Pierre Fabren tehtaan patentoima kosteusmekanismi, joka ehkäisee ihon kuivumista sekä oman ihon kosteuden haihtumista. Voide korjaa ihon puutteellista rakennetta ja palauttaa iholle normaalin kosteustasapainon. Voiteessa on kevyt, melkein rasvaton koostumus.
Soveltuu myös meikinalusvoiteeksi.

Avene hydrance optimale light UV20 hydrating cream 40ml

Kosteuttava ja suojaava päivävoide normaalille ja sekaiholle, joka kärsii kosteuden puutteesta eli pintakuivuudesta. Pierre Fabren lääketehtaan patentoiman kosteusmekanismin ansiosta, voide ehkäisee ihon kuivumista sekä kosteuden haihtumista ihosta. Korjaa ihon puutteellista rakennetta ja palauttavat iholle normaalin kosteustasapainon. Voiteessa kevyt, melkein rasvaton koostumus sekä UV-suoja SPF20.
Levitä voide aamuisin puhtaalle iholle, kasvoille ja kaulalle. kevyen koostumuksen ansiosta voide imeytyy nopeasti. Soveltuu erinomaisesti myös värivoiteen alle.

Avene Hydrance optimale rich hydrating cream 40 ml

Tehokas kosteusvoide pintakuivalle iholle ja erittäin kuivalle iholle, joka kärsii kosteuden puutteesta. Voiteessa on Pierre Fabren lääketehtaan patentoima kosteusmekanismi, jonka ansiosta voide kosteuttaa tehokkaasti ihoa sekä ehkäisee ihon oman kosteuden haihtumista. Se korjaa ihon puutteelista rakennetta sekä palauttaa iholle normaalin kosteustasapainon.
Levitä puhdistetulle iholle, kasvoille ja kaulalle aamuin illoin. Sopii erinomaisesti meikinalusvoiteeksi.

Avene Hydrance optimale rich UV20 hydrating cream 40 ml

Tehokas kosteusvoide pintakuivalle iholle ja erittäin kuivalle iholle, joka kärsii kosteuden puutteesta. Voiteessa on Pierre Fabren lääketehtaan patentoima kosteusmekanismi, jonka ansiosta voide kosteuttaa tehokkaasti ihoa sekä ehkäisee ihon oman kosteuden haihtumista. Se korjaa ihon puutteelista rakennetta sekä palauttaa iholle normaalin kosteustasapainon.  Voiteessa tehokas aurinkosuoja SPF20
Levitä puhdistetulle iholle, kasvoille ja kaulalle aamuin illoin. Sopii erinomaisesti meikinalusvoiteeksi.

Avene sooting moisture mask 50 ml

Erittäin tehokas rauhoittava ja kosteuttava naamio kaikille ihotyypeille. Virkistävä ja ihoa rentoutava vaikutus. Rauhoittava tehohoito ärtyneelle iholle, lievittää punoitusta ja kuumotusta
Levitä reilu kerros naamiota puhtaalle kuivalle kasvojen tai vartalon iholle. Anna imeytyä 10-15 minuuttia. Jätä naamio imeytymään ihollesi ja imeytä se sen jälkeen hieromalla ihoosi tai suihkuta ihollesi Avene terveyslähdevettä ja poista imeytymättä jääneet naamion rippeet kasvopaperilla kevyesti pyyhkien. Älä huuhtele vesijohtovedellä. Voit tehdä naamiohoidon kerran tai useita kertoja viikossa ihosi kunnosta riippuen. Avene naamio soveltuu myös käytettäväksi päivittäin, vahvistamaan ihon luonnollista suojaa. Tällöin levitä vain ohut kerros ja anna imeytyä 3-5 minuuttia.
Soveltuu myös yövoiteeksi tehohoitona (max. 2 viikon ajan)

Avene physiolift day smoothing cream 30ml 

Täyteläisen samettinen ja miedosti hajustettu Physiolift-päivävoide silottaa syviä juonteita sekä kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehden ihosta kimmoisan, pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Ihanteellinen myös meikinalusvoiteena. Erittäin tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja kosteuttava päivävoide normaalisti kuivalle iholle. Voide tekee ihosta heleän ja tasoittaa myös ihon sävyä sekä kirkastaa ihoa poistaen väsymyksen merkkejä iholta.
Aamuisin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Ihanteellinen meikinalusvoide. Tarvittaessa voiteen alle voi laittaa joko kosteuttavan Hydrance serumin tai Serenage-linjan ravitsevan ja kiinteyttävän seerumin.

Avene physiolift day smoothing cream 30 ml

Täyteläisen samettinen ja miedosti hajustettu PhysioLift-päivävoide silottaa syviä juonteita sekä kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehden ihosta kimmoisan, pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Ihanteellinen myös meikinalusvoiteena. Erittäin tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja kosteuttava päivävoide normaalista kuivalle iholle. Voide tekee ihosta heleän ja tasoittaa myös ihon sävyä sekä kirkastaa ihoa poistaen väsymyksen merkkejä iholta.
Aamuisin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Ihanteellinen meikinalusvoide. Tarvittaessa voiteen alle voi laittaa joko kosteuttavan Hydrance Serumin tai Serenage-linjan ravitsevan ja kiinteyttävän seerumin.

Avene cicalfate anti-bacterial repair cream 40ml

Suojaava, antibakteriaalinen hoitovoide vaurioituneelle iholle. Erittäin hyvin siedetty hajustamaton hoitovoide sopii mm. atooppiseen ihottumaan, haavaumiin, hiertymiin, vaippaihottumaan ja maitorupeen. Voiteessa olevat sukralfaatti ja sinkki muodostavat hengittävän suojan hoidettavalle alueelle ja antibakteerisena aineena toimii kupari. Sopii sekä aikuisille ja lapsille.
Levitetään hoidettavalle ihoalueelle 1-2 kertaa päivässä huolellisen puhdistuksen jälkeen. 

Avene cicalfate hand repairing barrier cream 100ml

Erittäin tehokkaasti korjaava, rauhoittava ja suojaava käsivoide. Voide on tarkoitettu erittäin kuiville, halkeileville, karheille ja ihoärsytyksestä kärsiville käsille (esim. työstä ja ilmastosta johtuva). Koostumus on tulehdusta ehkäisevä ja suojaa ihoa kuten hansikas. Käsivoide sopii myös sormenpäiden halkeilevalle iholle ja kuiville kynsinauhoille. Hajusteeton, joten sopii hyvin myös miehille.
Levitetään käsiin aina tarvittaessa, vähintään kuitenkin 2 kertaa päivässä. Tehohoitona yöksi levitetään runsas kerros käsivoidetta käsiin ja sitten päälle käsiin laitetaan puuvillahansikkaat.

Avene xeracalm A.D. lipid-replenishing cleansing oil 400 ml

Hellävarainen ja mieto pesugeeli koko perheelle. Ei sisällä hajusteita, saippua-aineita eikä parabeenijohdannaisia säilöntäaineita. Puhdistaa erittäin kuivan ja herkän, atopiaan taipuvaisen ihon hellävaraisesti kuivattamalla.
Päivittäiseen vartalon pesuun, suihkuun sekä kylpyyn. Käytä suihkugeelin tapaan tai kylvyssä. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa iho hankaamatta sitä. Sen jälkeen levitä iholle XeraCalm A.D. lipid replenishing cream tai balm.

Avene xeraCalm lipid-replenishin A.D. baume 200ml

Erittäin kuivalle, jopa atopiaan taipuvaiselle iholle kehitetty hajustamaton steriili balsamihoitovoide. Kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa kuivan, hilseilevän ja kutiavan ihon. Sopii koko perheelle myös vauvoille. Levittyy ja imeytyy hyvin.
Voiteessa on D.E.F.I.-erikoiskorkki, joka säilyttää voiteen steriilinä ja muuttumattomana ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen.
Aamuin illoin vartalon (sopii myös kasvoille) ihon hoitoon.  Levitä voide kerran tai kahdesti päivässä kasvoille ja/tai vartalolle puhdistusöljyllä puhdistetulle iholle. Jokaisen käytön jälkeen on erittäin tärkeää puhdistaa korkin suulta ylimääräinen voide pois ja sulkea korkki kunnolla.

Avene xeraCalm lipid-replenishin A.D. cream 200 ml

Kuivalle, jopa atopiaan taipuvaiselle iholle kehitetty hajustamaton steriili hoitovoide. Kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa kuivan, hilseilevän ja kutiavan ihon. Sopii koko perheelle myös vauvoille. Levittyy ja imeytyy hyvin. Voiteessa on D.E.F.I.-erikoiskorkki, joka säilyttää voiteen steriilinä ja muuttumattomana ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen. 
Aamuin illoin vartalon (sopii myös kasvoille) ihon hoitoon. Levitä voide kerran tai kahdesti päivässä kasvoille ja/tai vartalolle puhdistusöljyllä puhdistetulle iholle.  

Avene cold cream 40 ml tai 100 ml

Hoitovoide erittäin kuivalle iholle. Kosteuttaa tehokkaasti, suojaa hydrolipidikalvoa ja rauhoittaa ihoa. Täyteläinen voide erittäin kuivien ihoalueiden paikallishoitoon. Cold cream-hoitovoide sopii koko perheelle myös vauvoille.
Levitä voidetta tarpeen mukaan hyvin puhdistetulle iholle. Hiero kevyesti niin, että voide imeytyy kokonaan. Voit käyttää voidetta suojaamaan esim. couperosa ihoa saunan kuumuudelta ja pakkasvoiteena suojaamaan ihoa kylmältä. Levitä voide vähintään 20 minuuttia ennen saunomista tai ulkoilua, jotta se ehtii imeytyä hyvin ihoon.

Avene cold cream lip balm 4g

Huulivoide rohtuvien ja halkeilevien huulien hoitoon ja rohtumien ennaltaehkäisyyn. Sopii esim. atoopikoille ja ääriolosuhteisiin kuten merelle, pakkaseen ja vuoristoon. Huulivoiteessa on sukralfaattia, joka suojaa huulia ja siten nopeuttaa rohtumien paranemista. Antaa pitkäaikaisen suojan huulille, 3-4 tuntia.

Avene cold cream hand cream 50 ml

Erittäin tehokas hoitovoide kuiville, halkeileville sekä ihoärsytyksistä kärsiville käsille. Imeytyy nopeasti, ei tahraa eikä tunnu rasvaiselta. Voide sisältää sukralfaattia, joka jättää iholle suojakalvon sekä hoitaa pieniä haavoja. Testitulokset osoittavat, että voiteen teho kestää 11 pesukertaa.
Voitele kädet pesun jälkeen, tarvittaessa 2-3 kertaa päivässä. Voidetta ei tarvitse lisätä joka pesukerran jälkeen ellet käytä voimakasta pesuainetta käsien pesussa.

Avene gentle body scrub 200ml

Vartalonkuorintavoide poistaa kuolleita soluja ja edistää ihon uusiutumisprosessia. Tekee vartalon ihosta todella sileän, pehmeän ja raikkaan.
Levitä kostealle iholle. Hiero kevyesti ja huuhtele huolellisesti. Käytä kerran tai kahdesti viikossa.

Avene regulating deodorant care 50 ml

Alkoholiton, parabeelisäilöntäaineeton deodorantti herkille kainaloille. Ei sisällä alumiinisuoloja. Patentoitu vaikutusmekanismi, joka vapauttaa tehoaineita koko vaikutusajan ja tekee deodorantista pitkävaikutteisen ja tehokkaan. Kevyt raikas hajuste. Ei tahraa ja kuivuu nopeasti.
Päivittäin puhtaalle iholle.

Avene very high protection cream SPF50+ 50 ml

Erittäin hyvin suojaava, laajakirjoinen, hajustamaton ja vedenkestävä aurinkovoide herkästi palavalle iholle ja ääriolosuhteisiin, merelle, vuoristoon ja trooppisiin maihin. Suojaa tehokkaasti UV-säteiltä, voiteessa sekä kemialliset että orgaaninen aurinkosuoja. E-vitamiinin esiaste suojaa ihoa vapaiden radikaalien toiminnalta ja ehkäisee näin ihon ennenaikaista vanhenemista. Voide levittyy ja imeytyy hyvin.
Levitä aurinkovoide hyvissä ajoin, 15-30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Lisää voidetta jo 15-30 minuutin kuluttua auringossa oleilun alettua sekä jatkossa 1-2 tunnin välein ja aina uinnin jälkeen.
Suositukset auringossa oleskelusta ja aurinkotuotteiden käytöstä: Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Levitä aurinkovoide noin 30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Levitä tuotetta uudelleen suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen, muulloin 1-2 tunnin välein. Levitä tuotetta iholle runsaasti. 
Varoitus: Jos tuotetta käytetään suositetua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Vältä aurinkoa kello 12-16 välisenä aikana. Vältä tuotteen joutumista silmiin. 

Avene very high protection emulsion SPF50+ 50 ml

Erittäin hyvin suojaava, laakirjoinen, hajustamaton ja vedenkestävä aurinkovoide herkästi palavalle normaalille ja sekaiholle. Ääriolosuhteisiin, merelle, vuoristoon ja trooppisiin maihin. Suojaa tehokkaasti UV-säteiltä, voiteessa sekä kemialliset että orgaaninen aurinkosuoja. E-vitamiinin esiaste suojaa ihoa vapaiden radikaalien toiminnalta ja ehkäisee näin ihon ennenaikaista vanhenemista. Voide levittyy ja imeytyy hyvin. 
Levitä aurinkovoide hyvissä ajoin, 15-30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Lisää voidetta jo 15-30 minuutin kuluttua auringossa oleilun alettua sekä jatkossa 1-2 tunnin välein ja aina uinnin jälkeen.
Suositukset auringossa oleskelusta ja aurinkotuotteiden käytöstä: Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Levitä aurinkovoide noin 30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Levitä tuotetta uudelleen suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen, muulloin 1-2 tunnin välein. Levitä tuotetta iholle runsaasti. 
Varoitus: Jos tuotetta käytetään suositetua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Vältä aurinkoa kello 12-16 välisenä aikana. Vältä tuotteen joutumista silmiin. 

Avene very high clearance SPF50+ 50ml

Kevyt ja hyvin imeytyvä aurinkoemulsio erityisesti epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja akneiholle. Jättää iholle mattapinnan ja suojaa ihoa hyvin sekä UVA- että UVB-säteiltä. Voiteessa on sekä kemialliset että orgaaninen aurinkosuoja ja tulehduksia lievittävä ja talineritystä tasapainottava vaikutus. Lisäksi clearance aurinkoemulsio sisältää runsaasti ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa Avene thermal spring water-lähdevettä. Dry touch koostumus.
Suositukset auringossa oleskelusta ja aurinkotuotteiden käytöstä: Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Levitä aurinkovoide noin 30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Levitä tuotetta uudelleen suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen, muulloin 1-2 tunnin välein. Levitä tuotetta iholle runsaasti. 
Varoitus: Jos tuotetta käytetään suositetua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Vältä aurinkoa kello 12-16 välisenä aikana. Vältä tuotteen joutumista silmiin. 

Avene high protection spray for children SPF50+ 200ml

Hajustamaton, vedenkestä, tehokkaasti suojaava aurinkovoide yli 3-vuotiaille lapsille. Sopii myös aikuiselle. Suojaa hyvin UV-säteiltä, voiteessa sekä orgaaninen että kemialliset aurinkosuojat. E-vitamiinia ja E-vitamiinin esiaste toimivat tehokkaana antioksidanttina ja suojaavat ihoa vapaiden radikaalien vaikutukselta. Voide on helppo levittää ja se imeytyy hyvin.
Suositukset auringossa oleskelusta ja aurinkotuotteiden käytöstä: Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Levitä aurinkovoide noin 30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Levitä tuotetta uudelleen suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen, muulloin 1-2 tunnin välein. Levitä tuotetta iholle runsaasti.
 Varoitus: Jos tuotetta käytetään suositetua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Vältä aurinkoa kello 12-16 välisenä aikana. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Avene very high protection lotion for children SPF50+

Hajustamaton, vedenkestävä, tehokkaasti suojaava aurinkovoide yli 3-vuotiaille lapsille. 
Sopii myös aikuiselle. Suojaa hyvin UV-säteiltä, voiteessa sekä orgaaninen että kemialliset aurinkosuojat. E-vitamiinia ja E-vitamiinin esiaste toimivat tehokkaana antioksidanttina ja suojaavat ihoa vapaiden radikaalien vaikutukselta. Voide on helppo levittää ja se imeytyy hyvin. 
Suositukset auringossa oleskelusta ja aurinkotuotteiden käytöstä: Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Levitä aurinkovoide noin 30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Levitä tuotetta uudelleen suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen, muulloin 1-2 tunnin välein. Levitä tuotetta iholle runsaasti. 
 Varoitus: Jos tuotetta käytetään suositetua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Vältä aurinkoa kello 12-16 välisenä aikana. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Avene very high protection stick for sensitive areas SPF50+ 8g

Erittäin hyvin auringolta suojaava voide pieneille herkille ihoalueille ja arville. Läpikuultava ja helposti levittyvä koostumus. Kätevä puikko on helppo pitää mukana liikkuessakin. Erittäin vedenkestävä fotostabiili ja parabeeniton koostumus.
Suojaa paikallisesti, kasvojen herkille ihoalueille ja arville. 

Avene protection cleanance sunscreen SPF30 50ml

Kevyt ja hyvin imeytyvä aurinkoemulsio erityisesti epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja akneiholle. Jättää iholle mattapinnan ja suojaa ihoa hyvin sekä UVA- että UVB-säteiltä. Voiteessa on sekä kemialliset että orgaaninen aurinkosuoja ja tulehduksia lievittävä ja talineritystä tasapainottava vaikutus. Lisäksi clearance aurinkoemulsio sisältää runsaasti ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa Avene thermal spring water-lähdevettä. Dry touch koostumus. 
Suositukset auringossa oleskelusta ja aurinkotuotteiden käytöstä: Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Levitä aurinkovoide noin 30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Levitä tuotetta uudelleen suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen, muulloin 1-2 tunnin välein. Levitä tuotetta iholle runsaasti. 
 Varoitus: Jos tuotetta käytetään suositetua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Vältä aurinkoa kello 12-16 välisenä aikana. Vältä tuotteen joutumista silmiin. 

Avene moderate protection spray SPF20 200ml

Lähes öljytön aurinkosuihke kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle iholle, kasvoille ja vartalolle. Erinomainen myös päänahalle. Suihkeessa on sekä orgaaninen että kemiallinen aurinkosuoja.
Suihkuta ja levitä käsin aurinkosuoja ihollesi hyvissä ajoin ennen auringolle altistumista. Lisää riittävän usein, kahden tunnin välein tai uinnin jälkeen. Tuote on vedenkestävä, mutta ihoa kuivattaessa pyyhkiytyy iholta.

Avene very high protection mineral lotion SPF50+ 100ml

Hajustamaton, erittäin hyvin suojaava aurinkovoide suojakertoimella SPF50+. Voiteen teho perustuu heijastavaan mineraaliaurinkosuojaan, titaanioksidiin. Voiteessa ei ole lainkaan kemiallisia suodattimia, joten voide soveltuu hyvin erittäin herkkäihoiselle, aurinkoihottumasta kärsivälle sekä pienille lapsille, myös alle 3-vuotiaille lapsille. Voiteessa oleva E-vitamiinin esiaste toimii antioksidanttina ja suojaa ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Vettä ja hikoilua kestävä koostumus. Voiteessa hento beige sävy. 
Tehokas aurinkovoide ääriolosuhteisiin esim. vuorille ja merelle. Erinomainen apu niille, joille aurinko aiheuttaa herpestä, pigmenttihäiriöitä, aurinkoaknea, couperosaa tai aurinkoihottumaa.
Levitä voidetta iholle noin 30 minuuttia ennen kuin altistut auringolle. Lisää aina tarvittaessa, joka toinen tunti tai jos käyt uimassa. Voide suojaa ihoa auringolta myös vedessä, sillä se on vedenkestävä. Mekaaniset suodattimet eivät kestä hankausta, joten kuivaamisen jälkeen on aurinkovoidetta lisättävä. 

Avene very high protection mineral cream SPF50+ 15 ml

Erittäin hyvin suojaava, laajakirjoinen ja vedenkestävä aurinkovoide herkästi palavalle iholle ja ääriolosuhteisiin, merelle, vuoristoon ja trooppisiin maihin. Suojaa tehokkaasti UV-säteiltä, voiteen teho perustuu heijastavaan mineraaliaurinkosuojaan, titaanioksidiin. E-vitamiinin esiaste suojaa ihoa vapaiden radikaalien toiminnalta ja ehkäisee näin ihon ennenaikaista vanhenemista. Voide levittyy ja imeytyy hyvin.
Herkästi palaville ihoalueille.
- Nenä ja poskipäät
- Arvet (käytetään vasta, kun iho on täysin parantunut)
- Silmänympärysiho
- Huulet

Avene very high protection fluide mineral SPF50+ 40 ml

Hajustamaton, erittäin hyvin suojaava aurinkovoide suojakertoimella SPF50+. Voiteen teho perustuu kahteen heijastavaan mineraaliaurinkosuojaan; titaanioksidiin ja sinkkioksidiin. Voiteessa ei ole lainkaan kemiallisia suodattimia, joten voide soveltuu hyvin erittäin herkkäihoiselle, aurinkoihottumasta kärsivälle sekä pienille lapsille, myös alle 3-vuotiaille. Voiteessa oleva E-vitamiinin esiaste toimii antioksidanttina ja suojaa ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Vettä ja hikoilua kestävä koostumus.
Tehokas aurinkovoide ääriolosuhteisiin esim. vuorille ja merelle. Erinomainen apu niille, joille aurinko aiheuttaa herpestä, pigmenttihäiriöitä, aurinkoaknea, couperosaa tai aurinkoihottumaa.
Levitä voidetta tasaisesti iholle, noin 30 minuuttia ennen auringolle altistusta. Lisää aina tarvittaessa, joka toinen tunti tai jos käyt uimassa. Voide suojaa auringolta myös vedessä, sillä se on vedenkestävä, mutta mekaaniset suodattimet eivät kestä hankausta, joten kuivaamisen jälkeen on voidetta lisättävä. 

Avene moisturizing self-tanning silky gel 100ml

Kaunis ja luonnollinen rusketus ilman aurinkoa jo tunnissa. Hyvältä tuoksuva itseruskettava voide soveltuu kaikille ihotyypeille, kasvoille ja vartalolle. Se on helposti levittyvä ja imeytyy nopeasti.
Itseruskettavan voiteen käytössä kannattaa huomioida seuraavat seikat, jotta väristä tulee tasainen ja kaunis.
- Kuori iho, niin kasvoilta kuin vartalolta mielellään edellisenä päivänä, ennenkuin aloitat itseruskettavan voiteen käytön. Kiinnitä kuorinnan aikana erityistä huomiota ihon kuiviin alueisiin, polviin, kyynärpäihin, jalkapöytiin, käsiin. Levitä iholle kuorinnan jälkeen kosteuttava voide.
- Levitä itseruskettava voide iholle seuraavana päivänä kevyesti sivellen, ei voimakkaasti hieroen tai hangaten. Levitä ohut kerros aina pienelle alueelle kerrallaan. 
- Anna voiteen imeytyä noin 20 minuuttia ennen kuin puet vaatteet päälle, menet uimaan tai suihkuun.
- Muista pestä kädet heti voiteen levityksen jälkeen, jotta kämmenet eivät värjäänny.
- Terve, kaunis rusketus alkaa näkyä ihollasi noin tunnin kuluttua voiteen levityksestä.
- Rusketuksen voimakkuutta voi säädellä levityskertojen tiheydellä. Päivittäin levitettynä ihon väri syvenee syventymistään, joka toinen päivä tai harvemmin levitettynä sävy pysyy hillitympänä.
- Kun lopetat itseruskettavan voiteen käytön, häviää väri iholtasi muutamassa päivässä, peseytymisen, kuorinnan ja ihon normaalin hilseilyn kautta.

Avene sun repair creamy gel 200ml

Ihanasti ihoa viilentävä ja virkistävä sekä tehokkaasti ihoa kosteuttava emulsio. Emulsio soveltuu sekä kasvoille että vartalolle. Se palauttaa nopeasti ihon kosteustasapainon auringonoton jälkeen.
Levitä after sun-emulsio puhtaalle kasvojen ja vartalon iholle aina auringonoton jälkeen. Voit käyttää kesäaikana emulsiota vartalovoiteena päivittäin.
  • Sijaintimme kartalla

Yhteyslomake

Sauvon Apteekki | Timperintie 1, 21570 Sauvo | Puh: 02-4730 400 

 Aukioloaikamme arkisin 9.00 - 18.00 ja lauantaisin 10.00 -13.00

(c)2020, Kaikki oikeudet pidätetään